Contact_2

Facebook

Uw garage voor auto en motor

Wij, RoVe doen er alles aan om uw voertuig de veiligheid te bieden die het nodig heeft, zodat u veilig van A naar B kunt reizen.

Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op

auto & motorservice
Hamerstraat 22H
1135 GA Edam
Tel: 0299-633415

RoVe AutoService
Kvk: 59327944
BTW nr: NL 002131527 B20

Heeft u vragen?

  MOTOR

  Door jarenlange rijervaring zowel zakelijk als prive zijn wij een garage die niet alleen voor u werkt, maar u ook echt begrijpt en met u mee denkt.

  AuTO

  Bestuurder en passagiers en daarmee kwaliteit en veiligheid. Wij zetten daarom graag dat stapje extra, zodat u veilig op weg kunt.

  ACTIES

  In samenwerking met onze leveranciers proberen wij interessante acties neer te zetten en houden u daar graag van op de hoogte!

  CLEANING

  Ook kunt u bij ons terecht voor het wassen, schoonmaken en grondig poetsen van uw auto en of motor. Neem contact op voor meer informatie.

  Nieuws op de weg

  • Nieuwe Bugatti is 'laatste van zijn soort'

   Ook Bugatti ontkomt niet aan de focus op elektrificatie. Komende zaterdag onthult het merk een nu nog mysterieuze auto die mogelijk de laatste is met alleen een brandstofmotor aan boord. 

  • BMW test elektrische M-aandrijflijn met vier elektromotoren

   BMW kondigt de komst aan van een M-aandrijflijn met maar liefst vier elektromotoren. Ook elektrische M-modellen moeten rijden als echte M-modellen. Aldus BMW.

  • F1-motoren 2026: 'Interessant voor nieuwe fabrikanten'

   De autosportfederatie FIA heeft de motorreglementen voor de Formule 1 per 2026 officieel bekendgemaakt. Er komt meer nadruk te liggen op elektrische aandrijving, de gebruikte brandstof moet '100 procent duurzaam zijn' en de F1-motoren van 2026 zijn eenvoudiger en goedkoper.

  Onze Socials

  This message is only visible to admins.

  Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
  Click to show error

  Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
  Type: OAuthException

  8 maanden terug

  RO-VE autoservice

  Max, van harte gefeliciteerd. We hebben jou het hele jaar gesteund en terrecht gewonnen. GO GO MAX MeerMinder

  Bekijk op Facebook

  8 maanden terug

  RO-VE autoservice
  Bekijk op Facebook